Online thee bestellen

Online thee bestellen via theesty

Ben je op zoek naar een nieuwe en lekkere thee? Theesty heeft meer dan 100 verschillende soorten theeën, in allerlei soorten en maken. Rooibos, vruchten, kruiden, groene, witte, zwarte thee of andere soorten thee, je vindt ze bij Theesty.

Meer dan 100 verschillende soorten thee online bestellen

En ben je op zoek naar een leuk thee cadeau? Theesty heeft een aantal cadeau thee doosjes alsook thee pakketten. Het is ook mogelijk om zelf een theepakket samen te stellen. Kies een aantal theeën en geef tijdens het bestelproces aan dat het ingepakt en verzonden moet worden als cadeau theepakket. Kijk op onderstaande pagina’s voor kant en klare theepakketten of stel je eigen pakket samen met de theeën van Theesty

Online thee bestellen Gezondheidsthee

Wist je dat er verschillende theeën zijn die je kunnen helpen met je gezondheid. Je kan door middel van thee afvallen, of als je slaapproblemen hebt kan thee je ook helpen om meer te ontspannen en sneller in slaap te vallen.

Bestel gemakkelijk en snel via onze webwinkel. Betalen kan via Ideal. Wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk via post.nl. Binnen 3 of 4 werkdagen heeft u uw theepakket in huis.